Urla Yeşil Ürünler - Taze Enginar ve Yerli Sebzeler
0

Enginar Serüvenimizin Başlangıcı

02 Mayıs 2021

2000 yılında İzmirin Urla ilçesinde ufak bir bahçe ve pazar alanıyla “Urla Yeşil Ürünler ‘ in temelleri atılmıştır. Kuruluşundan günümüze kadar olan süre içerisinde, bilgi çağında yaşanan hızlı teknolojik değişimler ve gelişmelere ayak uydurarak,modern tarıma geçiş yapılmıştır.
Geleneksel hayvan gübreli ve ilaçsız üretim yapıyor ve dikim yaptığımız alanlarda çiftçilerimizide bu şekilde üretim yapmaya yönlendiriyoruz. Yarımada bölgemizde yetişen ürünlerin lezzeti bilinmektedir. Her geçen gün daralan üretim alanlarına rağmen bizi tercih ederek yerli tarıma destek olduğunuz için teşekkür ederiz.

Gelişmeleri günümüz koşullarına uygun olarak yakından izlemekte ve kendimizi devamlı yenilemekteyiz.

21 yıldır devam eden Enginar yetiştiriciliğimiz ve hizmetimiz en iyi şekilde müşterilerimize sunulmaktadır.
Pazarlarda başlayan enginar satışımız müşterilerimizin öneri ve tavsiyeleri ile bugünlere gelmiştir.İzmir’in en nadide ilçelerinden biri olan Urla da kendi yetiştirdiğimiz enginarlarımız 9 ay taze(yapraklı), 3 ayda konserve olarak müşterilerimize temin ediyoruz. Enginar işindeki tartışmasız tecrübemiz ve rakipsizliğimizle bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Sizlerle her daim güvenilir alışverişlere hazırız. Her geçen gün daha iyi hizmet vermek adına burada yerimizi almış bulunuyoruz.